?

Help

Om een geschikte pewag sneeuwketting voor uw voertuig te vinden, doet u het volgende:

Kies uit uw automerk, het type en uw bandenmaat, of kies alleen op bandenmaat. Hierna worden vanzelf de juiste pewag sneeuwkettingen weergegeven. ( Indien u nog moet wisselen naar winterbanden, gebruik dan alvast deze bandenmaat, Deze kan afwijken van uw zomerbanden ).

Door op één van de weergegeven sneeuwkettingen te klikken, kunt u de specificaties van de  ketting bekijken. Klik op 'terug' om terug te gaan naar het overzicht.

Indien u een nieuwe zoekopdracht wilt beginnen, klikt u op 'opnieuw instellen'.

Find your tire size!

What tire size do I have?

195 Tire section width in mm

65 Cross-section ratio

(Height is 65% of the width)

Symbol R for radial tires

14 Rim diameter (Inch-Code)

Tire size

Disclaimer

Houdt u er alstublieft rekening mee dat de aanbevelingen van onze configurator met betrekking tot de maat van de sneeuwkettingen en wiel- en bandafmetingen altijd met de grootste zorg worden nagelopen. Door snelle technologische ontwikkelingen kan het echter voorkomen dat niet alle data in onze sneeuwkettingen configurator up-to-date is. Wij proberen hier natuurlijk wel naar te streven. Voordat u een sneeuwketting aanschaft, c.q. monteert, vragen wij u daarom om het instructieboekje van uw autofabrikant hier op na te zien. Aan het gebruik en de uitkomsten van onze sneeuwkettingen configurator kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. Bedankt voor uw begrip.

Product bekijken
Sneeuwkettingen Configurator

Sneeuwkettingen Configurator

Vind de geschikte sneeuwketting voor uw auto en/of kies een bandenmaat en een velgmaat.

Uw auto:

    Uw banden:

      Opmerkingen:

        of